A Ferencváros megint megcsinálta! - ifaktor

A Ferencvárosi Torna Club tegnap 1-0-ás vereséget szenvedett ugyan a csen, Slavia Prahatól, de a két gólós hazai győzelemnek hála így is továbbjutott a Bajnokok ligája playoffba.
A Fradi végig defenzíven játszott előnyének tudatában a Sinobo Stadionban, amelynek meg is lett a végén az eredménye, hiszen tavalyhoz hasonlóan idén is BL főtáblára kerülésért játszhat az FTC.

A következő körben a svájci Young Boys lesz a 9. kerületiek ellenfele, ahol ha nyernek, ismét Európa legjobbjai ellen bizonyíthatnak az ősszel.

Szerencsére azzal, hogy túljutottak a cseh bajnok Slavian az már biztos, hogy ha a Young Boys ellen vereséget is szenvednek, a második számú európai kupasorozatban, az Európa ligában mindenképpen a csoportkörbe kvalifikálják magukat a zöld-fehérek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Schobert Norbiék és Rácz Jenőék együtt utaztak el

Az utóbbi időben láthattuk a közösségi médiában is, hogy Schobert Norbiék és Rácz Jenőék egyre többet találkoznak. Most közös utazásra is indult a két család.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!