A két egykori Survivor versenyző összeházasodik - ifaktor
A civilben jogászként dolgozó dr. Panyik Anita az Instagram-oldalán jelentette be, hogy szintén volt Survivor-ös párja eljegyezte őt.


Panyik Anitát a 2017-es Survivorben ismerhették meg a nézők, majd egy évvel később szerepelt a Konyhafőnök VIP-ben is, míg párja Tamás a 2018-as Survivor egyik szereplője volt.

Bíró Tamás a napokban meg is kérte a kezét méghozzá egyik legnagyobb közös túraútjukon tette fel a nagy kérdést, amelyre Anita természetesen igent mondott.

,,Igen!!!! Igen a menyasszonyod leszek, 365 napon belül pedig a feleséged, ahogyan azt kérted. Év elején eldöntöttem, hogy vége a boldogtalan éveknek és egyszer csak berobbantál az életembe, lesöpörtél mindent az asztalról. Rám írtál, hogy túráznánk-e együtt, most pedig a legmeredekebb úton indulunk el együtt. Mindezt 2500 méter magasan a szakadék szélén kérdezted meg tőlem váratlanul, amire, mint egy bömbölő óvodás csak annyit mondtam természetesen, hogy IGEN. Minden nap boldoggá teszel, nem is hittem, hogy létezik ilyen zs kategóriás amerikai filmbe illő boldogság, de veled minden nap egy csoda. Első randink után megfogadtam mindegy meddig tart ez a kapcsolat, én minden napját élvezem, de arra végképp nem számítottam, hogy TE egy kicsit tovább tervezel. Első körben egy életre elég lesz"

– írta a közösségi oldalán a friss menyasszony.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Photo by Daniel Lincoln on Unsplash

Top 4 jelmezötlet halloweenre

Közeleg a halloween, amit bár hazánkban sokáig nem volt szokás ünnepelni, egyre elterjedtebb szokássá válik. Összegyűjtöttük a Top 4 legjobb jelmezötletet idén halloweenre.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!