A nagy pénzrablás Nairobija a nőkhöz vonzódik - ifaktor
Alba Flores színésznő A nagy pénzrablás egyik legkedveltebb figurája, aki bizony a közösségi médiában is aktív, így sok mindent könnyen ki lehet róla deríteni – például azt is, hogy saját neméhez vonzódik.


Habár Nairobit megölték a sorozatban továbbra is szerepel visszaemlékezésekben. Ez már csak azért is fontos, hiszen a sorozat egyik legkedveltebb szereplője volt, akit sok néző visszasírt.

A színésznő természetesen A nagy pénzrablásnak köszönheti a hírnevét, és azt gondolhatnánk, ezzel az egyik legnagyobb álma teljesült, ez nem feltétlenül van így, sőt: eleinte zavarta a hirtelen jött ismertség. Nem mozgott otthonosan a hírességek vakuktól fényes életében, nem tudott már nyugodtan sétálni az utcán, sem a barátaival beülni a kedvenc helyére, hiszen fotósok követték mindenhova. Időközben aztán megszokta, hogy nemcsak a karrierje, hanem az élete is megváltozott – írja az NLC.

Mindenki tisztában van azzal, hogy Alba Flores roma származású és mindezt a való életben is vállalja, sőt igyekszik minden erejével kiállni a roma közösség mellett.

Minden olyan ügy mozgatja, ami a nők esélyegyenlőségével, a romasággal és az állatvédelemmel kapcsolatos.

A színésznő büszke roma származására, és fontosnak tartja a spanyol cigány közösségek támogatását. Aktív szerepet vállal az LMBTQ közösség támogatásában is, ő is saját neméhez vonzódik, amit a kezdetektől fogva nyíltan vállal.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Photo by Daniel Lincoln on Unsplash

Top 4 jelmezötlet halloweenre

Közeleg a halloween, amit bár hazánkban sokáig nem volt szokás ünnepelni, egyre elterjedtebb szokássá válik. Összegyűjtöttük a Top 4 legjobb jelmezötletet idén halloweenre.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!