A nehezen járó Molnár Piroska miatt átírták a Keresztanyut - ifaktor
A Keresztanyu című RTL-sorozat visszatért a tévéképernyőre és szerencsére mindenki kedvence, Molnár Piroska is újra látható a tévésorozatban.


Ehhez azonban az is kellett, hogy a csatorna figyelembe vegye a Jászai Mari-díjas színésznő egészségi, valamint fizikai állapotát, így kevesebb olyan jelenetet vettek fel, amelyeken nagyobb fizikai megterhelésnek kéne kitenni a művésznő lábait.

Molnár Piroska közlekedni már csak bottal tud, sokszor lépni sem tud a fájdalomtól, a térdeit meg kellene műteni, de mivel továbbra is hat darabban játszik, ezt inkább elhalasztatta, sőt az elmúlt hónapokban a Keresztanyu új évadát is leforgatta.

A Blikk idézi a sorozat egyik munkatársát, aki szerint a színésznő jeleneteit eleve úgy írták meg, hogy keveset kelljen mozognia.

„Tömbösítik a jeleneteit, illetve van egy állandó segítője, aki figyel arra, mikor kell adni neki a botját vagy kér-e valamit a büféből, és természetesen egészen a helyszínig autóval hozzák-viszik"

írja a Blikk.

Molnár az előző színházi évad végén vissza akart vonulni, de végül mégsem tett így, viszont a térdműtétét elhalasztotta, hogy ne kelljen őt nélkülözni egyetlen szerepében sem:

„Vannak olyan futó előadások, amelyeket az ember nem hagy csak úgy ott, nem hagyja cserben a színházát, a kollégáit. Bottal járok, mind a két térdem operációra vár. Ez azonban több mint két hónap gyógyulással járna. Éppen ezért most színpadon már csak olyan szerepet tudok vállalni, ami nem okoz fizikai megterhelést"

– nyilatkozta a Halhatatlanok társulatának örökös tagja az RTL Klub híradójának.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Fluor Tomi bajba kerülhet, ha Szabó Zsófi meglátja ezt a fotót

Fluor Tomi és Szabó Zsófi között már hosszú ideje izzik a levegő. A két népszerű sztár a közösségi médiában való üzengetés után – immár nyomozókként – hétről hétre találkoznak egymással, amikor is a Wellhello rappere rendre megajándékozza Zsófit valamivel.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!