A Survivor korábbi versenyzői közös túlélőtúrára indulnak - ifaktor
Dr Panyik Anita és Tamás a Survivorből
Panyik Anita, a 2017-es Survivor egyik közönségkedvenc túlélője köztudottan imádja az adrenalint és a szép tájakat, amelyeket most egyszerre élvezhet majd egy újabb megpróbáltatás során.


Anita a 2018-as Survivorből ismert Tamás párja, akivel egy közös utat terveznek, amely során végig vadkempingeznek több hegységet is.

Anita legnagyobb félelme nem a sátorban alvás, a helyhiány, a hideg, vagy az étel minősége, hanem sokkal inkább a környező vidéken ólálkodó medvéktől tart.

„Egy hét múlva egy álmom válik valóra, ugyanis egy európai körút keretében végig vadkempingezzük a legszebb hegységeket. Tomi már aludt sátorban én még soha, de minden álmom több ezer méter magasban egy sziklán ébredni csodás kilátással. Izgalomból nem lesz hiány, elég sok a medve ott, ahova megyünk bár ezt a részt Tomira bízom. Számomra talán az a legizgalmasabb, hogy fog minden beleférni zsákunkba, mit fogunk enni, hogy mosakodunk stb, illetve, hogy mennyire leszek pánikba esve éjjel a sötétben, hogy bebújik-e mellénk egy medve"

– írta az Instagram-oldalán Anita.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!