A sztárok Hosszú Katinka védelmére keltek - ifaktor
Hosszú Katinka a medencében

Miután Hosszú Katinkának eddig nem a megszokott sikerekkel zajlott az olimpia a kommentelők teljesen rászálltak. Főleg miután visszalépett egy számtól, amellyel így megfosztotta az indulástól Jakabos Zsuzsannát – 2016 után másodjára.„Lehet pálcát törni ...DE,inkább köszönjük amit eddig elértél értünk @hosszukatinka !!!"

– írta a népszerű rapper, Curtis.

„Pár éve Havannában egy nagyon idős helyi kubai néni megkérdezte, hova valósiak vagyunk. Mikor mondtam, hogy Magyarország, csak annyit mondott széles mosollyal: Katinka! Katinka Hosszu! Azt hiszem Katinkának mindent csak köszönni lehet!"

– ezt pedig már Mészáros Lőrinc kedvese, Várkonyi Andrea írta.

„Hosszú Katinka háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok magyar úszónő. Az első olyan versenyző, aki egy időben tartotta a világcsúcsot mind az öt vegyesúszó számban (200 m, 400 m, rövid pályán: 100 m, 200 m, 400 m). Na és Ti? Szeretem,hogy a Magyar "ért" minden sporthoz! Szeretem,hogy hozzá tud szólni mindenhez! Megszakérti! Mert "érti" és "tudja"! Focihoz, az úszáshoz, vívás, vízilabda , kézilabda! A magyar mindegyik sportot űzte és űzi egyszerre! Szurkolni lehet de beleszólni NEM! Nincs jogotok elvenni tőle azt, hogy jól érezze kint magát és örülhessen a munkája gyümölcsének! Magyar negatív kommentelő! Hányszor vettél részt olimpián! Ez nem egy kerületi verseny! Több tiszteletet!!!!"

– válaszolt a kritikusoknak egy hosszabb terjedelmű Instagram-bejegyzésben Verebélyi Vivien tiktokker.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!