A sztárvilág legemlékezetesebb esküvői - Lady Kitty Spencer - ifaktor

Diana hercegné unokahúga, Lady Katherine „Kitty" Eleanor Spencer brit modell és arisztokrata. Fényűző esküvőjére pedig július 24-én került sor a nála 32 évvel idősebb dél-afrikai multimilliomos-üzletemberrel, Michael Lewissal.


Pompában úszó esküvőjüket Rómában tartották meg, az Aldobrandini család barokk villájában és bár eddig kevés információt csepegtettek a nagy napról, annyit biztosan tudunk, hogy Kitty édesapja nem vett részt az esküvőn. A menyasszonyt így apuka hiányában, fiú testvérei kísérték az oltárhoz.

Kitty fényűző esküvőjének maximálisan megadta a módját és összesen öt különböző menyasszonyi ruhát viselt, mely közül mindegyik a Dolce & Gabanna márkától volt. A ruhák mind követték az arisztrokratikus vonalat.

A sztáresküvők mellett a hazai lehetőségek is érdekelnek?

Válts jegyet elővételben Magyarország legnagyobb Esküvő Kiállítására!
https://eskuvo-kiallitas-osz.hu/jegyvasarlas/

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!