A sztárvilág legemlékezetesebb esküvői - Jennifer és Brad - ifaktor

Jennifer Aniston és Bred Pitt már több mint 21 éve házasodtak össze, 2000. július 29-én. A sztárok öt évvel a fényűző esküvőjük után elváltak. Lássuk milyen volt az ő egymillió dolláros lakodalmuk.


Az esküvőn hozzávetőlegesen 200 ember vett részt, köztük Cameron Diaz, Courtney Cox és Salma Hayek is. Ha már csak ezzel a 200 fővel számolunk is komoly összegek ugorhatnak be elénk. Hát még ha azok a vendégek hasonlóan nagy sztárok is mint Jen és Brad.

Aniston egy Lawrence Steele menyasszonyi ruhát viselt, melyet szaténból és selyemből készítettek neki. Lábán egy pár fordított bőr Manolo Blahnik magassarkút viselt, aminek ára megközelítheti a félmillió forintot is.

Arról ne is beszéljünk, hogy a páros esküvője helyszínének Malibut választotta, azon belül is Marcy Carsey producer birtokát, amely az óceánra nézett.

A sztáresküvők mellett a hazai lehetőségek is érdekelnek?
Válts jegyet elővételben Magyarország legnagyobb Esküvő Kiállítására!

https://eskuvo-kiallitas-osz.hu/jegyvasarlas/

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Catherine Dederick erősen kompromittáló képeket osztott meg

Bár csak pár epizód erejéig, de Catherine Dederick is szerepelt édesanyjával a Feleségek luxuskivitelben című reality műsorban, ahol már valamelyest megismerhettük őt.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!