A sztárvilág legemlékezetesebb esküvői - Jennifer Anniston és Brad Pitt - ifaktor

Jennifer Aniston és Bred Pitt már több mint 21 éve házasodtak össze, 2000. július 29-én. A sztárok öt évvel a fényűző esküvőjük után elváltak. Lássuk milyen volt az ő egymillió dolláros lakodalmuk.


Az esküvőn hozzávetőlegesen 200 ember vett részt, köztük Cameron Diaz, Courtney Cox és Salma Hayek is. Ha már csak ezzel a 200 fővel számolunk is komoly összegek ugorhatnak be elénk. Hát még ha azok a vendégek hasonlóan nagy sztárok is mint Jen és Brad.

Aniston egy Lawrence Steele menyasszonyi ruhát viselt, melyet szaténból és selyemből készítettek neki. Lábán egy pár fordított bőr Manolo Blahnik magassarkút viselt, aminek ára megközelítheti a félmillió forintot is.

Arról ne is beszéljünk, hogy a páros esküvője helyszínének Malibut választotta, azon belül is Marcy Carsey producer birtokát, amely az óceánra nézett.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!