A sztárvilág legemlékezetesebb esküvői – Beckham-család - ifaktor
David és Victoria Beckham esküvői képe elegáns ruhában

22 éve, hogy boldog házasságban él David Beckham és felesége Victoria. Hogy milyen volt a 90-es évek egyik legelőkelőbb esküvője? Mutatjuk!


David és Victoria Beckham 2021. július 4-én ünnepelték 22. házassági évfordulójukat. Ennek alkalmából összeszedtünk pár képet és érdekes történetet a nagy napról, amire mindenki kíváncsi volt.

A pár 1998-ban, két év együtt járást követően döntötték el, hogy összeházasodnak. Az eljegyzésüket 1998 januárjában jelentették be, 1999 júliusában pedig már egybe is keltek. Ezen esemény előtt 1999 márciusában megszületett első gyermekük Brooklyn, így az esküvőn ő is ott volt már.

David és Victoria a Dublin külvárosában található Lutrellstown kastélyban esküdtek meg, ahol 1844-1900-ig Viktória királyné is élt. Az esküvőn 250 ember vett részt és a teljes összeg amit ezért az alkalomért kiperkált a sztár-pár, nem kevesebb, mint 800.000 dollár volt, ami átszámítva kb. 236 millió forintnak felel meg. Ha valaki plusz éjszakát szeretett volna eltölteni a kastélyban, az további 2.2 millió forintnak megfelelő dollárba került.

Az 1999-ben tartott esküvőjükre a ruhát és cipőket nem más tervezte, mint a világhírű divatdiktátor, Vera Wang. Az esemény témája Robin Hood volt, mégis a ceremónia és a boldogító igenek kimondása után, olyan stílusos lila szettben jelentek meg, amitől szinte mindenkinek leesett az álla.

Victoria esküvői cipője 30 millió forintot kóstált akkoriban.

Az esküvőre a család mellett olyan sztárok is meghívót kaptak, mint Victoria Spice Girls együtteséből mindenki, valamint David Manchester Unitedbéli és angol válogatott béli csapattársai is. Beckham tanúja csapattársa Gery Neville volt.

Victoria és David 2017-ben megújították házassági fogadalmukat, ezúttal azonban 6 fő jelenlétében. Ez az alkalom sokkal intimebb és visszahúzódóbb volt. David elmondta egy interjúban, hogy nem is érti mit gondolt akkor, mikor elvette Victoriát. A felesége szerinte elképesztően csodálatos volt, ő pedig a vicces lila ruhájában csak ott úgy volt. Nem is érti mit gondolt akkor.

A sztáresküvők mellett a hazai lehetőségek is érdekelnek?

Válts jegyet elővételben Magyarország legnagyobb Esküvő Kiállítására!

https://eskuvo-kiallitas-osz.hu/jegyvasarlas/

Ne hagyd ki!