Ma jelenik meg Adele legújabb albuma, a 30 - ifaktor
Adele sötét ruhában
Krisztusi korba lépett Adele
Pinterest/@adele

Ma jelenik meg Adele legújabb albuma, a 30

Sok Adele-rajongó várta már a mai napot, ugyanis ma jelenik meg az énekesnő legújabb albuma, a 30. Adele komoly lelki fájdalmakon ment keresztül, mire elkészült a lemezzel.


Adele más zeneszerzőkkel, szövegírókkal együtt hosszú ideje dolgozott ezen a lemezen. Eddig két dalt jelentett meg belőle, az Easy On Me és az I Drink Wine című dalt. Korábbi cikkünkben már megírtunk nagyjából mit is jelent az énekesnőnek ez az album, de a lemez hátsó borítóján lévő vallomás még több mindent elárul.

„Sehol sem voltam, ahhoz a képhez, amelyet elképzeltem három évvel ezelőtt, mikor elkezdtem ezen az albumom dolgozni. Pont az ellenkezője voltam. Mindig is a rutinra és a következetességre hagyatkoztam, hogy biztonságban érezzem magam, és mégis tudatosan – akár önként is – belevetettem magam a belső zűrzavar útvesztőjébe!
Útközben sok felháborító igazságot tanultam meg magamról. Sok réteget levetettem, de újakat is létrehoztam. Felfedeztem az igazán hasznos és egészséges mentalitást, és úgy érzem, végre újra megtaláltam az önmagamat. Sőt még azt is kimondom, soha életemben nem éreztem magam ennél békésebbnek.
Készen állok kiadni ezt az albumot."

„Egy bölcs barátom mondta a következő sorokat. „Ez itt a ti Szaturnuszotok csajok, csak egyszer élünk""

-osztotta meg ezeket a gondolatait Adele, új albuma borítóján.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!