Adele elsírta magát, amikor meglátta gyerekkori tanárát - ifaktor
Adele ölelkezik

Éppen Londonban egy önálló estet tartott Adele, amikor arról kérdezték, hogy ki volt akitől sokat tanult gyerekkorában? Ekkor pedig jött a meglepetés!


Általában Adele az, aki a koncertjei alkalmával meglepi a rajongóit, azonban most ő volt az, aki levegőért kapkodott. Az énekesnő éppen egy különleges koncertfilmet forgatott, aminek a címe „An Audience With Adele". A Twitterre feltöltöttek egy videót, amiben a színész Emma Thompson megkérdezte, van-e valaki az énekesnő életében, akire egyfajta mentorként tekint?

Thompson arra volt kíváncsi, hogy ki volt az, aki megóvta gyerekkorában az énekesnőt és átsegítette az akkori megpróbáltatásain.

„Igen volt egy tanárom a Chestnut Groveban, aki nyelvtant tanított nekem."
„Ő Miss McDonald volt."

felelte az énekesnő.

Ekkor pedig megkérdezte Thompson, hogy tartották-e a kapcsolatot? Erre pedig az a válasz érkezett, hogy egy évet volt ott a suliban a tanárnő, majd elment, de akkora hatással volt Adele életére, hogy a mai napig boldogan emlékszik vissza a tanárnőre.

A pillanat, amikor megtudja Adele, hogy a közönség soraiban ül a tanárnő, garantáltan könnyeket csal mindenki szemébe!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!