Adele és pasija szemmel láthatólag imádják egymást - ifaktor
Adele fekete ruhában

Adele és Rich Paul romantikus képeket osztottak meg Instagramon, amire ritkán látunk példát.


Adele és párja egy hatalmas lépést tettek kapcsolatukban. Ettől a ponttól fogva Instagram-hivatalossá tették szerelmüket, amit egy gyönyörű képsorozattal illettek.

A képeken szerepel a közös házuk, valamint a közös meccsnézésük, de még a közös vacsorájukat és csókcsatájukat is beletették a sorozatba. Rich Paul üzletember és játékosmenedzser egy esti bulin találkozott az énekesnővel, aki egy pimasz beszólással keltette fel LeBron James ügynökének figyelmét.

Adele akkor ezt kérdezte tőle:

„Le akarsz szerződtetni? Mostantól én is sportoló vagyok.”

Ez pedig minden bizonnyal annyira megtetszett a szintén spicces férfinak, hogy azonnal randira hívta Adele-t, majd ebből pedig a képek is bizonyítják, hogy összeköltözés lett a vége. Az énekesnő ezzel a szöveggel töltötte fel a képeit:

„Repül az idő!”

Adele és Paul 2021 közepe óta alkotnak egy párt, tehát könnyen elképzelhető, hogy ez a képsorozat a szerelmük évfordulója alkalmából került nyilvánosságra.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!