Adele: Vagy most adom ki ezt az albumot, vagy soha - ifaktor
Adele fekete fehér ruhában
Adele a Rolling Stone magazinnak mesélt kendőzetlenül korábbi válásáról és új albumának inspirációjáról. Arról is beszámolt, miért csak most adta ki régóta elkészült lemezét.


A 33 éves énekesnő a Rolling Stone magazinnak mesél magánéletéről és szakmai karrierjéről. Adele új albuma november 19-én fog megjeleni. Az albumról nyilvánosságra hozott Easy on me című dala, már most óriási sikert arat rajongó tábora körében. Már egy évvel ezelőtt ki szerette volna adatni legújabb lemezét, de a koronavírus miatt rákényszerült a halasztásra.

Nagyon nehéz időszakát dolgozza fel az album dalaiban, köztük a válását. Adele 2019-ben szakított akkori férjével és gyermeke apjával, Simon Koneckivel, de a válást hivatalosan csak 2021-ben mondták ki. Akkoriban ez a helyzet, nagyon megviselte a brit énekesnőt. Sokáig szégyellte zátonyra futott házasságát a nyilvánosság előtt és szinte egész élete a feje tetejére fordult.

A barátai segítségével sikerült túljutni ezen az időszakon, köztük Jennifer Lawrence és Nicole Richie támogatásával.

,,Soha nem beszélgettünk munkáról, ami fantasztikus volt. Legtöbbszőr, mikor beszélgetek valakivel, mindig a következő szakmai lépésemről érdeklődnek."

-nyilatkozta az énekesnő.

Új albuma a 30 címet viseli, amelyre Adele nagyon büszke.

„Úgy gondoltam vagy most adom ki ezt az albumot, vagy soha. Tudtam, ha sokáig húztam volna meggondoltam volna magam. Valószínűleg azt mondtam volna, ennek az időszaknak már vége, kezdjünk egy újat. De ezt nem tehettem meg ezzel az albummal, megérdemli, hogy kiadjam."

-mondta az énekesnő.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!