Adele új szerzeménnyel jelentkezett több éves eltűnése után - ifaktor
Adele fekete ruhában fekete háttér mögött áll

Percek alatt több millióan hallgatták meg Adele legújabb dalát, ami az új albumjához szorosan köthető.


Adele hivatalosan is visszatért! Hosszú évek kihagyása és temérdek rom eltakarítása után, az énekesnő most végre visszatalált önmagához.

A 33 éves énekesnő az „Easy On Me" számával percek alatt felrobbantotta a YouTubeot, ugyanis 6 év óta ez az első zene amit kiadott és amint éjfélt ütött az óra, a zenét játszani kezdték a rádióban és felkerült a netre is. A klip fekete-fehér színkombinációban kezdődik, amint Adele elhagyja a házát. Amint beül a kocsiba és bekapcsolja a rádiót, megszólal a zene.

Több millióan látták a megjelenés pillanatát követő percekben, ez pedig egy elképesztő visszajelzés lehetett az énekesnőnek, hogy mennyien szeretik és mennyien várták a legújabb slágerét.

Adele elmondása szerint az elmúlt évek rettentő fájdalmas tapasztalásokról szóltak. Újra építette a házát és a szívét és szerinte az „otthon ott van, ahol a szív lakozik."

A 15x Grammy-díjas énekesnő a „30" névre keresztelt albumja november 19-én érkezik.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!