Így telt Advent első vasárnapja - Rúzsa Magdi és a többiek - ifaktor
Muszula Timi adventi koszorúja, rózsaszín, diótörővel

A közösségi média felületein szinte elkerülhetetlen volt tegnap este az Adventi koszorúk csodálása, hiszen Advent első vasárnapját töltöttük. Rúzsa Magdi és a többi sztár is megmutatta koszorúját.


Az énekesnő azon kívül, hogy koszorúját mutatta Instagram-oldalán követőinek, egy igen megható bejegyzést is közzétett, ami az áldott állapotáról és az Adventról szólt.

,,Idén egy napra esett advent első vasárnapja és a születésnapom. Tényleg különleges érzéseket hoz ez az év. Valahogy most még szebb ez a csendes várakozás. A hit, a remény, a szeretet és az öröm másként járja át a lelkem. Most, hogy itt vannak a babáink a szívem alatt, sokkal szebb, sőt még sosem volt ilyen szép az ünnepi időszak. Hálával van teli a szívem. Áldott várakozást mindenkinek! Ahogy édesanyám mondja minden nap, az Úr legyen veletek"

- írta bejegyzésében a művésznő.

Kiss Ramóna is megmutatta koszorúját, ami egy varázslatos kis téli világot idéz meg. Ezen kívül már azt is láthatjuk, hogy Ramónáék lakása teljes ünnepi pompában és díszben áll.

Stohl András sem maradt ki a sorból és azt is elárulta követőinek, hogy honnan sikerült beszerezni az irtó aranyos, manós Adventi koszorúját.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!