Ezért tetováltatott irányítószámot Alee a homlokára - ifaktor
Balázs Alex, Alee.
Neki szurkol az X-Faktorban Csonka András
Instagram/@alee__music

Ezért tetováltatott irányítószámot Alee a homlokára

Alee arctetoválása egy idegennek egy egyszerű számkódnak tűnhet, de az énekes számára igazán mély jelentése van, amely egy életen át motiválja majd őt.


Az X-faktor győztes, Alee egyik védjegye különleges tetoválásai. Már az X-faktor alatt tervezett egy arctetoválás, de a műsor ideje alatt nem szerette volna megcsináltatni, mivel nem érezte volna komfortosan magát a fellépéseken egy heges homlokkal.

De miután befejeződött a tehetségkutató az arcára tetováltat szülőfaluja irányítószámát. Sokan különösen fogadták, de Alee számára komoly jelentéssel bír.

,,Mindenkitől megkaptam, hogy el fogok szállni, el fogom felejteni a falumat, el fogom felejteni, hogy ki vagyok, honnan jöttem, nem lesz bennem alázat. Egy darabig azt mondta, hogy nem érdekel ez engem, de egyidő ez elkezdett zavarni és kezdtem bebeszélni magamnak, hogy tényleg így lesz.”

,,Akárhányszor tükörbe nézek, így mindig visszaköszön az, hogy honnan származom és az az életmód, amelyben éltem anno.„

-nyilatkozta Alee.

Számára ez a tetoválás inkább negatív jelentéssel is bírhatna, hiszen számos olyan dolog történt vele akkoriban, amiken soha nem akar újra keresztül menni. Azonban úgy érzi, mivel már azt az időszakot feldolgozta, így egy kis motivációt kap, amikor a tükörbe néz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!