Alföldi Róbert nem szeret egyedül élni, de nincs választása - ifaktor
Alföldi Róbert.
Alföldi Róbert közel egy hónapja volt Friderikusz Sándor YouTube-on futó műsorának a vendége, ahol a színész-rendező elárulta, hogy vágyik egy társra az életben.


Friderikusz és Alföldi végtelenül mély és izgalmas beszélgetésében szóba került az is, hogy a rendező egyedül él –e belvárosi otthonában. Alföldi elárulta, hogy ugyan egyedül él (természetesen kiskutyájával, akit nagyon szeret – a szerk.), de mindezt nem azért teszi, mert ő így akarná, hanem egyszerűen így alakult.

A műsorvezető ekkor érdeklődött, hogy az életvitele lehet-e az oka mindenek, amire a rendező részben igennel felelt.

Elmondása szerint volt egy komolyabb kapcsolata, amelyet elszúrt, hiszen tényleg munkamániás embernek tartja magát és mindez nagyon megnehezít egy párkapcsolatot, amelyre egyébként nagyon vágyna, de fél tőle, hogy már adatik meg neki az életben.

Noha úgy tűnhet ő maga akarta mindezt így, de valójában nem szeret egyedül élni – talán többek között ezért is temetkezik a munkába a Jászai Mari-díjas színművész.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!