Az Alkonyat sztárjait újra vámpírként láthatjuk - ifaktor
Twilight, Alkonyat, Cullen család, vámpírok
Az Alkonyat két sztárja, Kellan Lutz és Ashley Greene újra filmbeli karakterük bőrébe bújnak. Ugyanis az alkotás ikonikus baseball meccs jelentében viselt ruháikat öltötték magukra.


Kellan Lutz és Ashley Greene is megosztotta velünk Instagram-oldalán, ahogy beöltöztek régi karakterük szerepébe. Mindenki emlékszik arra a jelentre mikor a Cullen család elviszi Bellát a saját baseball játékukra. Pont ebben a jelentben viselt ruháikat vette fel a két színész. A rajongók imádták a nosztalgikus fotókat és úgy tűnik Kellan és Ashley is nagyon élvezte.

A rajongók már hosszú évek óta várják, hogy az Alkonyat szereplők újra összegyűljenek. Ez most részben meg is adatott nekik, de furcsa módon csak két a színész találkozott egymással a stábból. Vajon mi lehetett oka, hogy a többiek nem jöttek el? Mint tudjuk Kristen Stewart és Robert Pattinson nem túl jó viszonyban váltak el miután a színésznő megcsalta jegyeset, az akkoriban forgatott Hófehér és a vadász rendezőjével. De azt, hogy a Cullen család többi „tagja" miért nem jelent meg nem lehet tudni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!