Elkelt az "Alkonyat" sztárja - ifaktor
Taylor Lautner és menyasszonya, Tay Dome
Taylor Lautner komoly döntésre szánta el magát, megkérte szerelme, Tay Dom kezét, aki pedig boldogan válaszolt igennel a nagy kérdésre.


Valószínűleg az legtöbb Alkonyat-rajongónak most egyik szeme sír, a másik pedig nevet. Ugyanis a filmsorozat egyik főszereplője, Taylor Lautner eljegyezte kedvesét, Tay Domot. A színész és párja úgy tűnik, elképesztően boldogok. Ugyanis mindketten megosztottak bejegyzéseket a nagy pillanatról Instagram-oldalukon. A pár rendkívül aranyos együtt.

A 29 éves színész az eljegyzése pillanatáról készült képek mellett egy szép szöveget is írt mindkét bejegyzéséhez, amelytől biztos te is elérzékenyülsz.

,,És csak így egyszerűen, minden kívánságom teljesült."

-írta Taylor a következő bejegyzéshez.

,,Alig várom, hogy veled éljem le az életem. Te feltétel nélkül szeretsz engem…Lenyugtatsz, amikor szorongok. Túlságosan is megnevettetsz. Minden egyes veled töltött nap különleges számomra. És ami a legfontosabb, melletted jobb ember vagyok. Nem tudom ezt elégszer megköszönni neked. Örökké szeretni foglak."

-írta a második közös képükhöz színész.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!