Alyssa Milano úgy döntött, várhat a szüléssel éjfélig - ifaktor
Alyssa Milano kék pólóban

A tervezett szülést Alyssa Milano kicsit megváratta, hogy egy világsztár születésnapjával együtt ünnepelhesse születendő gyermekét.

A „Me Becoming Mom" című podcastben arról mesélt a Bűbájos Boszorkák című sorozat sztárja Alyssa Milano, hogy a szülés késleltetését miért forszírozta annyira.

A színésznő gyermekéről kiderült, hogy császározni kell majd, ugyanis korábban érkezne, mint a várt időpont és így lehet kivitelezni az egészséges szülést. Majd amikor az orvos azt mondta, hogy eljött az idő, akkor megkérdezte, hogy lehetne-e éjfélig várni? Most elmondta miért tette mindezt.

„Azt kérdezte tőlem, mi legyen, hiszen este fél 11 van. Várhatunk éjfél utánig, mondta. A legjobb barátom utánanézett, hogy kinek a születésnapja van 3-án és 4-én. Ekkor derült ki, hogy Beyoncénak, negyedikén van. Emiatt vártunk éjfél utánig. Az ő születésnapját választottuk."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!