Angelina Jolie és Brad Pitt lánya le sem tagadhatná szüleit - ifaktor
Angelina Jolie gyerekeivel a Örökkévalók premierjén
Angelina Jolie és Brad Pitt kislánya le sem tagadhatná szüleit, mivel annyira nagy a hasonlóság köztük. Nemcsak édesanyja jellegzetes vonásait láthatjuk az arcán, de ugyanúgy édesapjáét is.


A tizenöt éves Shiloh Jolie-Pittet legutoljára édesanyjával láttuk megjelenni az Örökkévalók olaszországi premierjén. Ritkán jelenik meg így szinte teljes egészében a család, úgyhogy ez egy különleges pillanat számukra a vörös szőnyegen. Azonban lehet, hogy Angelina rendszert csinál ebből, ugyanis korábban szintén a vörös szőnyegen mellette volt a többi gyermeke is.

Shiloh igazán magabiztosan vonul fekete ruhájában, édesanyja és testvérei mellett. Ugyanis nem csak ő, de az ikrek Knox, Vivienne, Maddox és Zahara is jelen voltak. Shiloh meghökkentően hasonlít szüleire. Mosolya és arcformája egyértelműen az édesapjáé, Bradé, viszont szemeit és ajkait anyukájától örökölte.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!