Nem fogod elhinni, kivel jött össze Anna Kendrick - ifaktor
Anna Kendrick kamerák előtt áll az ajtóban fekete ruhában

Munkatársakból szerelmespár! Anna Kendrick és Bill Hader azután kezdtek randizni, miután korábban testvérpárt alakítottak a 2019-es Noelle című filmben.


A 36 éves Kendrick és a 43 éves Hader az elmúlt egy évben kerültek közelebb egymáshoz, mivel

,,mindketten egyszerre lettek szinglik"

- árulta el egy forrás.

,,Nagyon odavannak egymásért, és megnevettetik egymást."

- teszi hozzá a bennfentes.

,,Magánügyként kezelik a kapcsolatukat, de a hozzájuk közel álló barátok tisztában vannak azzal, hogy mi van kettejük között."

A forrás szerint Kendrick már összebarátkozott Hader lányaival, a 12 éves Hannah-val, a 9 éves Harperrel és a 7 éves Hayley-vel, akiket volt feleségével, Maggie Carey-vel megosztva nevelnek. Bill és Maggie házassága 2006-tól 2018-ig tartott.

Mielőtt lángra lobbant volna a szikra kettejük között, Hader és Anna testvérpárost alakítottak a Disney+ karácsonyi filmjében, amelynek premierje 2019 novemberében volt. Apjuk, az OG Mikulás halála után Nick (Hader) lesz a családjuk örökségének utódja, aki idegességében Arizonába menekül, miközben Noelle (Kendrick) és manó dadája (Shirley MacLaine) elindulnak, hogy a nyomára bukkanjanak és megmentsék az ünnepi szezont.

Az Alkonyat színésznője korábban a Collidernek adott 2019. novemberi interjújában áradozott a Haderrel való közös munkáról.

,,A törés nagy probléma számomra. De szerencsére Bill puhánynak írja le magát, így ha én török, ő is törik"

- mondta akkor.

,,Így aztán mondhatom, hogy Ő kezdte!"

A Trainwreck színésze a maga részéről felidézte, hogy a film vicces forgatókönyve izgatta, egy jógát tanító Mikulást játszott, és együtt dolgozott Kendrickkel.

"Olvastam a forgatókönyvet, és azt gondoltam: Ó, már látom, hova akar ez vezetni. Aztán azt gondoltam: Ó, nem láttam, hogy hova fog vezetni, hű, jógaoktató. Wow, OK. Marc Lawrence-nek nagyszerű fantáziája van ehhez"

- mondta Hader a Collidernek ugyanebben az interjúban.

"De ez csodálatos és szórakoztató volt. Amikor meséltem a gyerekeimnek a filmről, azt mondtam: Hé, most olvasok egy forgatókönyvet erről a nőről, aki, tudod, a Mikulás lánya, és ő lesz a Mikulás. Erre ők: Egy lány Mikulás? Erre én: Igen. Erre ők: De van-e szakálla? Erre én: Nem, nem, nem. Izgatottak voltak, én meg: És ez a lány a Pitch Perfectből. Erre ők: Ah!!"

Szerintünk nagyon összeillő pár, sok boldogságot kívánunk nekik!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!