Ariana Grande villantott az Instagrammon - ifaktor
Ariana Grande
Ariana Grande az Instagram-oldalán osztott meg követőivel egy pikáns bejegyzést magáról, amelyen alig takarja ruhadarab a testét.


Az énekesnőnek szinte bármi jól áll, a nagyméretű pulcsiktól a kihívó ruhákig. Legutóbbi Instagram-bejegyzésében a szokásosnál is szexibb képet osztott meg magáról, amelynek 274 milliós követőtábora természetesen csak őrült.

Ariana Grande egyik védjegye, főként ezen a platformon, hogy képeit nem függőlegesen osztja meg, ahogyan készültek, hanem elforgatja azokat. Nemcsak az említett legújabb bejegyzésében, de albumjai borítóján is észre vehetjük ezt a szerkesztési módot. A Thank U, Next és Sweetener nagylemezén is fejjel lefelé szerepel az énekesnő. Továbbá legújabb képén még azt is megjegyezték - hozzászólás formájában - a követői, hogy elhagyta ikonikus lófarkát. Helyette leengedett hajjal pózol a híresség.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!