B. Nagy Rékáéknál bővül a család - ifaktor
B. Nagy Réka ezüst csillogós felsőben, rózsaszín hajjal ül egy kanapéban

Instagram-oldalán számolt be az örömhírről a népszerű influenszer, B. Nagy Réka, miszerint bővül a családjuk, egy nem is akármilyen taggal.


Az új jövevény ugyanis nem más mint Merlin, aki egy öt hónapos husky keverék kutyus. Réka fotót is mutatott az új családtagról és értjük, hogy miért szerettek bele rögtön a kisállatba.

,,Bemutatom nektek családunk új tagját❤️"

- kezdte követői csigázásával bejegyzését Réka, majd folytatta:

,,Merlin egy kb 5 hónapos husky keverék, akinek a szemeibe azonnal beleszerettünk. Egyáltalán nem terveztük, hogy lesz 5. kutyusunk, de az élet valahogy mégis így hozta. Dávid 1,5 hete találta őt az úton, pont a 30. születésnapján. Gazdi nem jelentkezett érte, chip nem volt benne és oltásai sem voltak. Valószínűleg valaki kitehette őt, de semmiben sem lehetünk biztosak, egy valamiben viszont igen, hogy nem felelős állattartóknál volt…Pillanatok alatt közel került a szívünkhöz, majd jött a fekete leves… pár nap után Merlin rosszul lett, azonnal orvoshoz mentünk vele, kiderült hogy elkapta a rettegett parvo vírust. Naponta 2x mentem vele infúzióra, rettegtem, hogy veszélyben van az élete… az elmúlt egy hét, egy borzalmas hullámvasút volt, de szerencsére túl vagyunk a nehezén. A vírusról és a kezeléséről később beszélnék, hátha segíthetek nektek ezzel. Egy viszont biztos, hogy rajongásig vagyunk Merlinért, a tesói már most imádják, úgyhogy reméljük sok-sok közös boldog évünk lesz vele"

- mesélte követőinek az influenszer.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!