Így sikerült Balássy Bettynek 40 kilótól megszabadulnia - ifaktor
Balássy Betty fehér kabátban ül a LifeTv sárga kanapéján

A népszerű dzsesszénekesnő, Balássy Betti a LifeTv reggeli műsorának vendége volt, ahol óriási átalakulásáról beszélgettek vele.


Az énekesnő egy év alatt 40 kiló fölösleges súlytól szabadult meg és a változás igazán szembetűnő. A kérdés már csak az, hogy mindezt hogyan érte el?

Betty a műsorvezetőknek elárulta, hogy egy egyszerű módszerrel sikerült a fogyást elérnie, amit ő maga fejlesztett ki:

,,Ez egy nagyon egyszerű módszer és akik eddig ezt csinálták, azoknak mindnek bevált. Mindenfélét kipróbáltam azelőtt és nem vált be. Egész egyszerűen annyit csináltam, hogy megnéztem, hogy mennyi az a szénhidrát mennyiség, amivel én fogyok. Tehát mennyi amit megehetek, mit ehetek hozzá, mi az amiben nincs szénhidrát - mert egyébként sok mindenben van - úgyhogy megnéztem a csomag hátulján és elkezdtem számolni. Ennyit csináltam összvissz"

- mesélte az énekesnő a műsorban.

A műsorvezetők és a nézők is teljesen odáig voltak az énekesnő átalakulásán és meglepő volt sokak számára, hogy egy ennyire ,,egyszerű" módszerrel sikerült ennyit fogynia Bettynek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!