Béciék elárulták, hogy van még egy testvérük - ifaktor
Young G Béci húgával, Gigivel.
Béci elárulta, hogy miért nem beszélt testvérével másfél éven keresztül
Instagram/@younggbeci

Béciék elárulták, hogy van még egy testvérük

Bécit és Gigit még a Való Világban ismerhette meg az ország, akkor testvérpárként indultak, de most elárulták, hogy vagy egy harmadik testvérük is.


Bécit is Gigit minden tévé néző megismerte, aki akkoriban nézte a Való Világ című műsort. Nagy kedvence volt a közönségnek a testvérpáros. Korábban sajnos volt egy összezörrenés köztük és egy ideig nem tartották a kapcsolatot.

Azonban már szent a béke Béci és Gigi között és úgy gondolják, a családi kötelék a legfontosabb a világon számukra. Ugyanakkor a rapper legutóbbi Instagram-bejegyzésében elárulta, hogy van még egy testvérük is, aki viszont messziről elkerüli a nyilvánosságot.

,,A legfontosabb számomra a családi kötelék! Gigivel 11éve ismert meg az ország a VV ben, de Édesanyukámat kevesen ismerik...nem is baj, ő sem annak híve, hogy a közszereplésben tevékenykedjen...én még is a legújabb zenémbe és zenémmel elcsábítottam😜😍 Van még egy Nagytesóm, aki ugyan csak nem mutatkozik sehol, de majd egyszer egy közös fotóra behozom őt is! Szeretlek titeket!😜❤”

-írta Béci az Instagram-bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!