Ben Affleck nem bír betelni Jennifer Lopezzel - ifaktor
ben affleck és jennifer lopez egy hajó fedélzetén beszélgetnek

J.Lo új filmjének forgatásán is jelen volt Affleck.


Ben Affleck rendkívül igyekszik, hogy ne kövesse el még egyszer azt a hibát, amibe egyszer már beleesett. Ez pedig nem más, mint Jennifer Lopez elvesztése.

Ben két nappal ezelőtt egy los angeles-i stúdióban járt, ahol órákat töltött, miközben J.Lo új filmjét forgatta. A képen egy fülhallgató is a színész fülében van, amit kifejezetten filmes munkáknál szoktak használni. Az, hogy esetleg valakinek tanácsot adott volna, vagy csak megfigyelőként volt jelen, nem tudni.

TMZ

A forgatás fáradalmait aztán hármasban, J.Lo kislányával Emmevel együtt pihenték ki, ugyanis látták őket aznap este a Craig's-ben vacsorázni. Affleck ma ünnepli 49. születésnapját, szóval az is lehet, hogy ez egy elő születésnapi vacsi volt a színésznek.


Mivel J.Lo már kapott egy „BEN" feliratú arany nyakláncot ajándékba, így úgy lenne tisztességes, ha Ben is kapna egy „J.Lo" nyakláncot, így még jobban összepasszolnának.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!