Ben Affleck őszintén csodálja Jennifer Lopezt - ifaktor
Ben Affleck Jennifer Lopez csókolóznak a velencei film fesztiválon
Őszintén látszik, hogy Ben Affleck és Jennifer Lopez újra egymásra találása most egy másik szinten van. Ennek pedig most Ben hangot is adott.


Ben Affleck továbbra is szárnyal azon a gépen, amit Jennifer Lopez kormányoz újra. Elmondása szerint elképesztően jól érzi vele magát és sokkal, de sokkal jobb a kapcsolatuk, mint eddig bármikor.

A színész az Adweeknek elmondta, hogy egyenesen el van ájulva J.Lo-tól, aki a 2021-es Brand Visionaryben látható.

„El vagyok ájulva Jennifer világra gyakorolt hatásától. Színészként maximum olyan filmeket tudok csinálni, ami megmozgat pár embert. Jennifer inspirál egy rettentő nagy számú tömeget, hogy úgy érezzék, igenis helyük van az asztalnál ebben az országban."
„Ez egy olyan hatás, amit csak kevesen tudtak gyakorolni az emberekre a történelem során…"

Ez pedig nem csak az emberek motiválása, de a szépség-és divatiparban nyújtott kiemelkedő szerepvállalása és jótékonysági rendezvények melletti teljes mellszélességgel való kiállása mellett is szól.

Mi sem bizonyítja jobban egymás iránti imádatukat, minthogy az egész nyarat együtt töltötték és tőlük volt hangos az internet. Megjelentek Európában, Amerikában, filmfesztiválokon és egyéb rendezvényeken, ahol az volt a tapasztalat, hogy teljesen elválaszthatatlanok és fülig ér mindkét fél szája, mikor a másikról kérdezik őket.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!