Bereczki Zoltán visszatér a színházba - ifaktor
Bereczki Zoltán fehér felsőben áll

Bereczki Zoltán visszatért nagy szerelméhez, az pedig a színház. A koronavírus és egyéb okok végett majdnem két éve nem állt színpadon, de ez mostantól máshogy lesz.


Bereczki Zoltánt közel két év után ismét a színpadon láthatják a rajongók. A színész elmondása szerint nem egy egyszerű darabbal indította újra színházi karrierjét, ugyanis a Centrál Színházban játszó Függöny fel! című darabban láthatjuk viszont.

Zoltán Instagram-bejegyzésében árulta el, hogy fantasztikus érzés számára újra a színészet és kollegái is nagy szeretettel köszöntötték őt újra körükben.

,,Nagyon jó volt egy napra visszabújni Garry bőrébe a Függöny fel! -ben tegnap! Száz-sok előadást játszottam, aztán több, mint egy éve (másfél, kettő???) már nem. Elképesztő az ember agya! Előbb a jeges rémület, mikor rájöttem, mit vállaltam - eszetlen szélvihar ez a darab; szöveg, mozgás, kellék tekintetében - aztán a mindezt feledtető játéköröm, ahogy leesik: ennyi idő után is minden ott van a fejben, a testben, csak hagyni kell! Köszönöm a kollégáknak a fogadtatást is! Azért az sem volt semmi! ✨🤟🏻😎,,

-írta az Instagram-bejegyzésében Zoltán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!