Így ünnepelte születésnapját Bereczki Zoli - ifaktor
Bereczki Zoltán bőrkabátban áll

Ábel Anita és Csonka András egy igazán humoros felköszöntéssel lepte meg Bereczki Zolit, aki elmesélte, hogyan fogja eltölteni a születésnapját.


A Life Tv legutóbbi adásában Ábel Anita és Csonka András egy különleges köszöntéssel készült, nem is akárki számára, hanem Bereczki Zolinak. Élő adásban hívták fel a színészt, akit fel is ébresztettek.

Ezután pedig arról faggatták a két gyermekes édesapát, hogy hogyan fogja tölteni a születésnapját. Zoli elmesélte, hogy felesége és kislánya énekléssel ébresztették őt reggel és első dolga a mai napon megnyírnia a kutyáját, utána színházi próbára megy, majd tenisz edzésre és végül pedig sor kerül a családi ünneplésre.

A színész elmondta, hogy tejérzékeny és inkább a gyümölcsös tortákat szereti, mint sem a csokisokat, így reméli családja ezzel a meglepetéssel fogja őt várni a nap végén. Bereczki Zoli a 46. életévét töltötte be idén.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!