Berki Krisztián úgy érzi, eddig félt igazán szeretni - ifaktor
Berki Krisztián és Berki Mazsi
Íme, az első fotó Berki Krisztián és Berki Mazsi kisbabájáról
Instagram/@berkikrisztian

Berki Krisztián úgy érzi, eddig félt igazán szeretni

Úgy tűnik, teljesen tiszta lappal szeretne indulni Berki Krisztián a párkapcsolata terén. A műsorvezető most már elég bátornak érzi magát a feltétel nélküli szeretethez.


Berki Krisztián szerelmi élete sosem volt unalmas. A műsorvezető hosszú ideje kereste az igazit és úgy tűnik, most megtalálta. Korábban mi is megírtuk, hogy feleségével, Mazsival úgy döntöttek közösön folytatják tovább az életüket.

Krisztián egyik legújabb Instagram-bejegyzésében árulta el, hogy olyan dolog következett be az életében, amihez eddig férfiként nem volt bátorsága. Ugyanis az üzletember úgy érzi, most már képes a feltétel nélkül szeretet befogadására és átadására is.

,,Bevallom nekem férfiként ezidáig nem volt hozzá elég bátorságom!”
,,Elengedhetetlen mindenki saját életében a teljes boldogsághoz, hogy nyíltak legyünk és bátrak a kapcsolatunkban, hogy a gyermekeink is ezt érezhessék rajtunk miközben felnőnek. így talán már az Ő életükben bátorság helyett természetessé válhat a feltétel nélküli szeretet elfogadása és továbbadása 🙏🏻”

-írta Instagram-bejegyzésében Krisztián.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!