Berki Krisztián el sem hiszi, hogy ez történik a kislányával - ifaktor
Berki Krisztián kockás öltönyben
Berki Krisztián elhagyta a szállodát, de nem haza ment
Instagram/ @berkikrisztian

Berki Krisztián el sem hiszi, hogy ez történik a kislányával

Berki Krisztián rendkívül büszke a kislányára, hiszen Nati nagyon jó tanuló az iskolában. Az üzletember nem akarja elhinni, hogy milyen gyorsan nő fel első gyermeke.


Berki Krisztián egyik legutóbbi Instagram-bejegyzésében osztotta meg a követőivel, hogy mennyire büszke a kislányára. Az üzletember komoly figyelmet fordít Nati iskoláztatására és mindig szán arra időt, hogy együtt tudjon vele tanulni.

Krisztián nagyon örül neki, hogy nagyobbik lánya ilyen jó tanuló és hogy jól sikerülnek a dolgozatai. A műsorvezető el sem akarja hinni, hogy kislánya jövőre a harmadik osztályt fogja elkezdeni.

,,A “nagy dolgozatok” hetét éljük most a suliban. 🤘🏻 Tegnap matek, angol “nagy dolgozat” volt mindkettő jelentjük 5-ös lett, ma akkor következzen egy kis nyelvtan 💪🏻 mindig azt tanítom Natinak, hogy aki felkészül győz 👏🏻
Szerencsések vagyunk, hogy a suliból most már leckével nem jön haza a kisasszony, de a dolgozatokra azért itthon még felkészülünk! Ahogy édes-anyjáéknál úgy nálunk is meg van ki mit tanul Natival 👏🏻
Nálatok is meg van, hogy ki miben erős otthon ? 😜
Mindent a törpékért 🙏🏻❤️
El sem hiszem, hogy jövőre már harmadik osztályba megy ✅❤️”

-írta Krisztián az Instagram-bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!