Berki Mazsi hosszú posztban magyarázta el érzéseit - ifaktor
Berki Mazsi és kislánya.
Berki Mazsi és Berki Krisztián házassága már hosszú idő óta válságban van. Ezzel kapcsolatban az utóbbi időszakban egyikük sem szólalt meg, ám Mazsi most kiöntötte érzéseit az Instagram-oldalán.


Az influenszer az anyaságról posztolt mélyen szántó – egyben megható – sorokat a közösségi oldalán. Ez egybevág azzal az érveléssel, amely szerint Mazsinak immár fontosabb az anyaság, mint a feleségi szerepe, amely – többek között – hozzájárulhatott a párkapcsolat megromlásához.

Mi is beszámoltunk róla, amikor egy követő kifogásolta, hogy állandóan csak az anyaságról posztolt az oldalán. Nos, ez a követő bizonyára most ismét fogja a fejét, ugyanis Mazsi megint a témában posztolt – ám ezúttal igencsak mélyrehatóan.

„Elárulok Neked valamit! NEM TE VAGY AZ EGYETLEN... akinek van némi problémája a sírással, a nem alvással, a pelussal, a szoptatással, a nem szoptatással, a büfivel, az újabb és újabb tiszta ruhával, apukával, nagymamával, a kialvatlan, nyűgös szemekkel. Az anyaság, a babavárás és maga a babázás CSODÁLATOS, semmihez sem hasonlítható! DE! Mégis, mindannyian, pontosan tudjuk az árnyoldalait., amit hajlamosak vagyunk néha titkolni, szégyellni, elrejteni. Mert phuuu ez kellemetlen, mert full ciki, mert biztos csak az én gyerekem sír, mert pont az enyém nem hajlandó normálisan enni, aludni, büfizni, csak pont nekem nincs egy percem sem magamra! Megnyugtatlak, nem pont csak a Tiéd. Ezért is volt a célunk, hogy felfedjük a TITKOT! Megmutassunk Titeket, egymásnak! Megmutassuk, hogy van egy hely, ahol hasonlóak vagyunk, ahol elengedhetjük végre magunkat, nincs mit szégyellni,titkolni, hiszen egymás előtt és egymás között vagyunk! Közösségben, Szeretetben! EMMAZSI... a klub... ahol megosztjuk titkainkat! A csoport linkjét storyban találjátok, mely néhány napig még nyitott marad, majd zárt csoport lesz, hogy szabadjára engedhessük gondolatainkat!”

– írta Berki Mazsi, aki egy Facebook-csoportot hozott létre, ahol az édesanyák megvitathatják érzéseiket, gondolataikat az anyaságról.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!