Berki Mazsi eddig sosem látott babafotókat posztolt - ifaktor
Berki Krisztián, Berki Mazsi és Berki Nati.
Így ünnepeltek tavaly a járvány alatt Berki Krisztiánék
Instagram/@berkikrisztian

Berki Mazsi eddig sosem látott babafotókat posztolt

Berki Mazsi a minap egy aranyos kisbaba fotósorozattal lepte meg a követőit, az Instagram-oldalán. Az újdonsült anyuka elárulta, hogy ő maga sem tud betelni kislánya szépségével.


Berki Mazsi eddig igyekezett ritkán megosztani kislánya arcát, de most vége van a találgatásoknak és egy kisebb fotósorozattal lepte meg a követőit. A fotókon egymás mellett látható a kisbaba és az édesanyja is.

A követői elvoltak ájulva a kis Emma szépségéből és a kislány sorra zsebelhette volna be a bókokat a komment szekcióban. A legtöbben arra hívták fel a figyelmet, hogy Berki Emma Katerina tisztára úgy néz ki, mint az édesanyja.

,,Huncut és mosolygós napot kívánunk 🥰 Szerintem ezekkel a képekkel sikerül mindenkinek egy kis mosolyt csalni az arcára ❤️
U.i.: Képzeljétek megtelt a telefonon 500 GB-os tárhelye 😅😁 azt hiszem túl sokat videózom és fotózom a kislányom 🙈 de szeretnék mindent megörökíteni, mert napról napra változik és borzasztóan gyorsan rohan az idő. Bár meglehetne állítani, vagy csak lassítani 🙏🏼❤️”

-írta Mazsi az Instagram-bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!