Berki Mazsi már bármelyik pillanatban szülhet - ifaktor
Berki Mazsi kerek pocakkal, fehér melltartóban két kutyával ül, fehér háttér előtt

A népszerű influenszer, Berki Mazsi Instagram-oldalán egy roppant szellemes fotóval prezentálta terhességének utolsó fázisát. Mazsi már bármelyik pillanatban megszülheti Berki Krisztiánnal első közös gyermeküket.


Azt korábban már mi is megírtuk, hogy Mazsi élő adásban fogja világra hozni első gyermekét. Most azt mutatta meg Instagram-oldalán, hogy a „bomba" bármikor robbanhat. Ez esetben a bomba a pocakja.

Ennek ellenére az influenszer azt is elárulta, hogy a vizsgálatok alapján kislányuk még nagyon jól érzi magát a pocakban, így az ő megérzése az, hogy majd csak a 39-40. hét között fog megérkezni. Mi izgatottan várjuk.

„Mondhatni már ,,időzített bomba" a pocakom. Mi ma vagyunk 37 hetesek 👼🏼 … és a úgy érzem 39. és 40. hét között érkezik majd a kisasszony. A szerdai vizsgálat alapján még nagyon jól érzi magát odabent a kislányunk"

- számolt be közösségi oldalán Mazsi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!