Berkiék követőiktől kértek segítséget a névválasztásában - ifaktor

Manapság már abszolút nem számít szokatlannak, hiszen ez a jelenség már nem először mutatkozik hazánk influenszereinél. Horváth Éva is Berkiékhez hasonlóan követői segítségét kérte gyermeke nevének kiválasztásában.


Bár Berkiék már kitaláltak nem is egy, hanem kettő befutó nevet születendő kislányuknak, valamiért mégis inkább segítséget kértek követőiktől, hátha az utolsó hetekben, napokban befut az igazi.

Mazsi elárulta, hogy az első szerelem nevük az Berki Milla Katarina volt, azonban azóta már képbe került a Berki Brianna is, így nehezen döntenek a kettő között.

Mazsi követői rengeteg névvel látták el az influenszert, több mint 500 komment érkezett Instagram-bejegyzéséhez, amiben a névválasztásról kérdezi rajongóit.

„Mi legyen a baba neve? 💕🙈
Tudom tudom sokat kérdezek és sok mindenben kérem a segítségeteket, de nagyon hálás vagyok Nektek érte 🥰
Holnap @berkikrisztian -nal számmisztikushoz megyünk kirakatni születendő kislányunk nevét…
Az első nevünk Berki Milla Katarina volt, aztán valamiért még keresgéltem, pedig azt mondják az első gondolat a jó gondolat 🥰 Szóval nem kizárt, hogy ennél a névnél maradunk ❤️ Majd jött a Berki Brianna ☺️ … írtok nekünk még pár nevet, ami szerintetek jól cseng a Berkivel? ☺️
Köszönjük a segítségetek"

- olvasható Mazsi Insta-posztjában, mi pedig kíváncsian várjuk, hogy végül melyik név lesz a befutó.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Bill Murray szerepet kapott a Hangya és a Darázs: Quantumaniaban

A rendező Peyton Reed volt, aki miatt belevágott Bill Murray a Marvel-Univerzumba és egyáltalán nem bánta meg.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!