Bódi Margó és Bódi Guszti: "Mi példát mutatunk" - ifaktor
Bódi Margó és Bódi Guszti Polgár Tündéék vendégeként
Bódi Guszti és felesége, Bódi Margó 46 éve élnek boldog házasságban. Soha egy nagyobb vitájuk nem volt. Most elárulták mi a tartós házasság legfontosabb alappilére.


Polgár Tünde és Polgár Árpád YouTube-csatornáján jelent meg Bódi Guszti és felesége, Margó. Megosztották a nézőkkel, hogy 46 éve tartó boldog házasságuk titka a kölcsönös tisztelet, a szeretet és a tradíciók betartása.

Margó tizenöt, Guszti pedig tizenhét éves volt, amikor sor került a lányszöktetésre. Mindkettőjüket szüleik először másnak szánták, olyanokhoz, akiket ők nem akartak. Viszont ahhoz túlságosan szerették szüleiket, hogy ellent mondjanak nekik. Igazi Rómeó és Júlia történetnek élték meg az életük, akkori időszakát Margóék.

Végül Guszti mégis megszöktette Margót első randevújuk alkalmával. Egyből megkérte Margó kezét és Guszti nővéréhez mentek. Miután reggelig nem kerültek elő, hivatalosan is egymás jegyesei lettek. Azóta élnek a legnagyobb boldogságban és kölcsönös tiszteletben. Állításuk szerint soha nem jutott eszükbe a válás gondolata és igyekeznek példát mutatni házasságukkal családjuk fiatalabb nemzedékének.

Bódi Margó és Bódi Guszti beszélgetését ide kattintva tudjátok megtekinteni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!