Bomba hír: Emily Ratajkowski visszatért a kifutóra - ifaktor
Emily Ratajkowski flitteres ruhában áll a medence szélén

A modell Rihanna legújabb virtuális divatbemutatóján sétált, hat hónappal azután, hogy megszületett kisfia, Sylvester Apollo Bear.


Rihanna éves fehérnemű-bemutatójának várva várt részét a múlt héten forgatták le, mielőtt szeptember 24-én az Amazon Prime Videón bemutatták volna. A bemutatóról készült képeken Ratajkowski egy lila, húzózsinóros melltartót, egy hozzá illő pántos tangát és egy leopárdmintás magassarkút visel. A szettet nagyméretű arany ékszerekkel egészítették ki, haját fonott copfokba rendezve viselte.

A szexi modell március elején hozta világra kisfiát. A hat hónapos apróság az első közös gyermeke férjével, a színész-rendező Sebastian Bear-McClarddal, akihez 2018-ban ment feleségül. Sylvester születése óta az újdonsült anyukát gyakran látták sétálni az újszülöttel New Yorkban. Tavaly májusban egy szelfit is megosztott magáról és kisfiáról egy villásreggelin, amelyen a kicsi arcát egy angyal emojival takarta ki.

Nyáron sem unatkozott a család: idén az Amalfi-parton töltött mediterrán nyaralásáról osztott meg fotókat Emily.

Rihanna az év elején jelentette be a harmadik Savage x Fenty show premierjét, egy rövid videóval, melyben az aranytorú énekesnő a márka közelgő őszi kollekciójának több stílusát is modellezte.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!