Brad Pitt és Gwyneth Paltrow még mindig szeretik egymást - ifaktor
Brad Pitt és Gwyneth Paltrow egymás társaságában

Szinte semmit sem változott a kapcsolata a két színésznek azt követően, hogy 25 évvel ezelőtt rájöttek, nem jó páros az övék.


Gywenth Paltrow és Brad Pitt még 1997-ben szakítottak, de a kapcsolatuk mostanra annyira erős lett, hogy nem félnek a „Szeretlek” szótól sem, ha egymással beszélgetnek. Most a színésznő közös interjúban szerepelt volt párjával, ahol felidézték a régi szép időket is.

A pár 1994-től három éven keresztül alkotott egy párt, és mindkettejük szerint Paltrow édesapja hatalmas szerepet játszott abban, amilyen emberré lettek. Amikor már jegyben jártak, egy életre szóló emléket is kapott apósától a színész, amit most a Vasember film sztárja idézett fel.

"Sosem felejtem el, amikor eljegyeztük egymást, egyik nap könnyes szemmel lépett oda hozzám és ezt mondta: Tudod sosem eszméltem rá mire gondolnak az emberek akkor, mikor azt mondják egy fiút is nevelsz. Tényleg nevelem a fiamat."

Paltrow és Pitt végül a házasságuk előtt szakítottak, de a színésznő viccesen hozzátette:

20 évembe telt, hogy végül megtaláljam azt a Bradet akihez feleségül mentem.

Ezzel pedig jelenlegi férjére, Brad Falchukra utalt, akivel 2018 óta alkotnak egy párt.

Ezt követően elmondták, hogy nagyon örülnek, hogy így alakult a kapcsolatuk azóta és mindketten kijelentették, hogy szeretik egymást a mai napig.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!