Britney Spears kutyát kapott ajándékba – nem éppen egy yorki - ifaktor

Sam Asghari, Britney Spears vőlegénye úgy gondolta, hogy megajándékozza az énekesnőt egy olyan kutyával, ami minden bizonnyal megvédi őt, ha baj lenne.


Asghari Instagramon osztott meg egy videót, amiben simogatja a kis fiatal, fekete szőrű kutyust. A videó alatti szövegből kiderül, hogy ezt a kutyát azért vette menyasszonyának, hogy megvédje őt, ha baj van. A kis kutyust Porschának nevezték el, a fajtáját tekintve pedig egy Dobermanról beszélünk.

Britney körül most amúgy is forr a levegő, hiszen éppen csak, hogy megnyerte édesapja elleni tárgyalását, november 12-én újra meg kell jelennie a bíróságon, ahol végleg lezárhatják ezt a felügyeleti jog pert.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Egyre kellemetlenebb Szabó Zsófi és Fluor Tomi flörtölése

Szabó Zsófi és Fluor Tomi ugyebár már a műsor kezdete előtt flörtölgettek egymással. Mindezt az Álarcos énekesben továbbfűzték és Tomi minden alkalommal megpróbálja elcsábítani Zsófi szívét. Ez viszont mostanra kicsit kezd kellemetlenné válni...
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!