Így segített Britney Spearsen az énekesnő, Lady Gaga - ifaktor
Britney Spears zöld felsőben

Britney Spears szerint Lady Gaga az ő „inspirációja" és köszönettel tartozik neki, amiért mellette volt ebben az időszakban.


Britney Spears 13 éve tartó ügyének a végére érve, most megköszönte annak az embernek, akire mindig számíthatott és ott volt neki ha kellett. Ez nem más, mint Lady Gaga, akivel szoros kapcsolatot ápoltak az elmúlt évek alatt.

Britney az Instagramra posztolt egy kép-sorozatot, amiben egy video is látható, amin Lady Gaga éppen elmondja, mennyire örül, hogy vége ennek az ügynek és hogy Britney számára végre véget ért ez az ügy.

„Kislányként és néztem őt és most is. Nagyon tehetséges. Rendkívül inspiráló és nagyon boldog vagyok, amiért most ezt az alkalmat ünnepelhetjük, hogy egy új fejezet kezdődik az életében."

Britney pedig ezzel az írással köszönte meg neki:

„Köszönöm a kedves szavaidat, te is inspiráltál engem és ez a ruha.. nem tudok betelni vele. Az elkövetkezendő években az inspirációm leszel és gratulálok a csodálatos filmedhez! Szeretettel, B"

A rajongók pedig egyenesen élnek-halnak ezért a kapcsolódásért.

„Királynők"
„A legendák támogatják egymást"

és hasonló kommentekkel bombázták a posztokat!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!