Britney Spears egy szimbolikus videóval búcsúztatta az évet - ifaktor
Britney Spears fehér felsőben és fekete napszemüvegben ül egy motoron

Valljuk be, 2021 tagadhatatlanul Britney éve volt.


A popsztár egy nosztalgikus videót osztott meg Instagramján, melyben több száz madarat engednek ki egy teherautóból, melyek hurok alakzatban repülnek, mielőtt elindulnak a messzeségbe. A botrányairól híres énekesnő a klipet "szimbolikusnak" nevezte a képaláírásban, és úgy tűnik, hogy önmagát hasonlítja a ketrecből kiszabadított madarakhoz.

,,az idei évem szimbolikusan 👗👗👗👗👙👙👙👙 !!!!!"

- írta.

2021 Spears életében nagy fordulatot hozott, hiszen tavaly novemberben véget ért a 14 évig tartó gondnoksága. A jogi megállapodást, amely az apjának, Jamie Spearsnek adta az irányítást a pénzügyi, szakmai és személyes ügyei felett, egy kaliforniai bíró szüntette meg, miután a #FreeBritney mozgalom mainstreammé vált és Britney rajongóinak milliói, valamint számtalan közéleti személyiség is követelte a gondnokság megszüntetését. Arról nem is beszélve, hogy a szőkeséget szeptemberben eljegyezte szerelme, Sam Asghari.

A 40 éves sztár az elmúlt két hónapban Instagramján osztotta meg a gondnokság alatt szerzett tapasztalatait, és azt, hogy mit szeretne az életében a továbbiakban. A hét elején egy mostanra törölt posztban említette az új évre vonatkozó kívánságait, melyben elárulta, hogy azt tervezi, visszalép a zenéléstől.

"A tavalyi év növekedés volt számomra... Még mindig van hova fejlődnöm!!! Az idei célom az, hogy egy kicsit jobban megerőltessem magam és olyan dolgokat csináljak, amik megijesztenek, de nem túlságosan, úgy értem, jézusom!!!! Mi is csak emberek vagyunk, és nem vagyok szupernő, de tudom, hogy mi tesz boldoggá és okoz örömet, és próbálok meditálni azokon a helyeken és gondolatokon, amelyek lehetővé teszik számomra, hogy ezt megtapasztaljam."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!