Budavári Fülöp elárulta miért posztol sok félmeztelen képet - ifaktor

Budavári Fülöpöt már több mint 121 ezren követik Instagramon. A fiú többek között igényességéről, rendszeres életmódjáról és stílusérzékéről is híres.


Celebjeink főleg nyáron szeretik megmutatni, mit is tudnak igazán kihozni testi adottságaikból és ezt a legtöbb esetben okkal is teszik, ahogyan Fülöp is. Legújabb képén is fantasztikus izmokkal és megformált testtel láthatjuk.

Az influenszer elmondása szerint ugyan nem mindig szereti megmutatni magát félmeztelenül, csak ha éppen a megfelelő kondícióban is van. Így írt erről Instagram-profilján:

"Nem szeretek ennyi pucérkodós képet kitenni magamról, de a jelenlegi formámban annyi munkám van, hogy szeretném nektek megmutatni. Hónapok óta minden nap keményen edzem, és most végre látom az eredményét, mert a kemény munka igenis kifizetődik!"

Csak így tovább Fülöp!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Fluor Tomi bajba kerülhet, ha Szabó Zsófi meglátja ezt a fotót

Fluor Tomi és Szabó Zsófi között már hosszú ideje izzik a levegő. A két népszerű sztár a közösségi médiában való üzengetés után – immár nyomozókként – hétről hétre találkoznak egymással, amikor is a Wellhello rappere rendre megajándékozza Zsófit valamivel.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!