Budavári Fülöp három év után sírt újra - ifaktor
Budavári Fülöp fekete ingben ül egy kanapén, fekete-fehér fotó

A népszerű influenszer, Budavári Fülöp egyre sűrűbben oszt meg az életéből igazán őszinte pillanatokat követőivel. Legutóbbi bejegyzésében is így tett.


Budavári Fülöp Instagram-oldalán számolt be érzéseiről legújabb posztjában. Őszintén elmesélte követőinek, hogy élete igen nehéz szakaszba lépett és lelkileg egy rosszabb időszakot él át.

Az influenszer azt is elárulta követőinek, hogy utoljára három évvel ezelőtt sírt, de most újabb nehézségek adódtak életében, amikkel meg kell küzdenie. Azt is megmutatta fotókon és videókon, hogy hogyan sírt a napokban, ezzel erőt adva azon követői számára, akik szintén nehezebb időszakot élnek át.

,,Vagy nagyon rendben van ha néha nem vagy rendben.
Az előző napokban több közszereplőnél láthattátok, hogy az Ő életük sem fenékig tejfel. SENKIÉ NEM AZ.
Nekem is vannak napjaim, mikor nem vagyok olyan jól mint gondolnátok.
Nagyjából 3 éve sírtam utoljára valamiért, illetve most a napokban. Szerettem volna ha látjátok nekem is vannak ilyen napjaim. Az én életem sem tökéletes.
Ha nagyon rossz napod van és úgy érzed teljesen egyedül vagy vele, gondolj arra, lehet másnak sem könnyebb még ha úgy is gondolnád. Nem vagy egyedül"

- biztatta követőit Instagram-oldalán Fülöp.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!