Budavári Fülöp: „Kövér kis srác voltam, sokszor bántottak” - ifaktor

A népszerű influenszer, Budavári Fülöp a Tv2 Mokka nevezetű reggeli műsorában volt vendég, ahol mesélt gyermekkori sérelmeiről, amiknek következményeként a bántalmazások ellen harcol a mai napig.


Korábban már mi is megírtuk, hogy Fülöp az Együtt a bántalmazás ellen kampányprojekt szerves része és az interjúja során elmeséltek alapján érthető is, hogy Fülöp számára miért ilyen fontos ez a témakör.

„Én emlékszem arra, hogy fiatal koromban egy kövér kissrác voltam. Sokszor kaptam bántó szavakat, különböző megjegyzéseket a külsőmet illetően és én akkor megfogadtam, hogy ha egyszer olyan helyzetben leszek, hogy segíthetek másoknak, vagy mások hallgatnak rám, akkor fellépek ez ellen. Úgy éreztem, hogy ezzel foglalkoznom kell és szeretnék is foglalkozni"

- hallható az interjú során Fülöptől.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Catherine Dederick erősen kompromittáló képeket osztott meg

Bár csak pár epizód erejéig, de Catherine Dederick is szerepelt édesanyjával a Feleségek luxuskivitelben című reality műsorban, ahol már valamelyest megismerhettük őt.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!