ByeAlex teljesítette gyerekkori fogadalmát - ifaktor
ByeAlex a mentorházban.
X-Faktor: ByeAlex két versenyzőben már biztos, hogy viszi őket az élő adásokba
Instagram/@byealexittvan

ByeAlex teljesítette gyerekkori fogadalmát

Az énekes egyelőre nem mutatta meg új autóját.


A népszerű énekes, ByeAlex legutóbbi Instagram-bejegyzésében osztotta meg a követőivel, hogy egy korszak lezárult az életében. Az előadóművész egy új autót vásárolt magának, amely ellentétben az eddig járműveivel nem egy MINI Cooper, de azt hogy ezúttal milyen márkára esett a választása még nem árulta el a rajongóinak.

Ugyanis Alex még gyerekkorában megfogadta magának, hogy az első autója egy MINI Cooper, később pedig annyira megtetszett neki ez a márka, hogy a második is az lett.

,,utolsó képem (volt pár napja) a minimben… egy korszak lezárult. imádtam az autómat, imádtam a minijeimet és hogy megvalósítottam a gyerekkori fogadalmamat, hogy az első autóm mini lesz. az is volt. aztán a következő is, de most továbblépek. köszi mindent. jó barátom voltál.holnap az új verdámmal találkozom…"

-írta az énekes az Instagram-oldalán.

Alex a fotóján egy elektromos cigarettát szív, amelyet hasonlósága végett sok követője összekevert a jelenleg illegálisan használható elf bárral. Az énekes azonban már többszőr hangoztatta, hogy ő nem használja az újonnan betiltott terméket.

Ne hagyd ki!