ByeAlex:,,Megvan a feleségem!” - ifaktor
ByeAlex biciklivel a háttérben.
ByeAlex Madonnáról: „Laborból megszökött emberi puncspuding”
Instagram/@byealexittvan

ByeAlex:,,Megvan a feleségem!”

ByeAlex legújabb Instagram-bejegyzésében árulta el a rajongóinak, hogy mostani szerelme, Benjamina már fotón nagyon tetszett neki és személyes találkozásuk előtt kijelentette, hogy ő lesz a felesége.


ByeAlex egy tőle igazán szokatlan szerelmi vallomást osztott meg az Instagram-oldalán. Tavaly november óta él együtt a szerelmével, Rákóczi Benjaminával. Az énekes úgy tűnik, hogy boldogabb, mint valaha és rajongói is felhívták az énekes figyelmét arra, hogy mióta új szerelmével van, azóta ki van virulva.

Alex most, olyan részleteket is elárult a megismerkedésükkel kapcsolatban, amelyeket eddig soha. A napokban volt a pár első évfordulója és bár még elég fiatal a kapcsolatuk, Alex úgy érzi Benjaminában megtalálta az igazit. Az énekes azt is elárulta, hogy az utolsó pillanatban kereste fel a lány, hogy szerepeljen a videóklipjükben.

,,1 éve… tavaly ilyenkor az utolsó megbeszéléseink voltak a berúgni klipünk kapcsán @leholegacy rendezőnkkel. akkor láttam @benjamina__ képeit, és döntöttem úgy - utolsó percben - hogy meghívjuk szerepelni. emlékszem viccelődtem is a rendezővel, hogy “na, megvan a feleségem!” másnap megismertem. harmadik nap már összerafináltkodtam egy randit. tavaly november óta meg már együtt is élünk. szeretem. az ő biztonsága, boldogsága, szeretete, és mosolya igazi érték a mindennapjaimban.”

-írta Instagram-bejegyzésében Alex.

Lejjebb pedig meg tudjátok tekinteni az említett videóklipet, amelyben Benjamina is szerepelt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagramés a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!