Chris Brown fél szeme mindig Rihannán - gratulált babájához - ifaktor
Chris Brown egy színes kabátban egy szürke háttér előtt áll

Rihanna és Chris Brown kapcsolata közel sem volt felhőtlen, de ebben a kérdésben nem volt helye másnak, mint őszinte elismerésnek.


Chris Brown és Rihanna viharos kapcsolata 2007-től 2009-ig tartott, amiben volt szenvedélytől kezdve, heves csókcsata és néhány komolyabb szó-és ütésváltás. Egy februári incidens alatt pedig úgy megverte a rapper akkori barátnőjét, hogy kórházba kellett szállítani.

Ezt követően Brown feladta saját magát a rendőrségen, majd néhány hónappal később súlyos testisértésért elítélték. Az ügyész által felajánlott 5 év próbaidőt és indulatkezelési tréningeken való kötelező részvételt elfogadta a rapper, de ez mellett még 5 évre szóló távolságtartási végzésbe is bele kellett menjen.

Rihanna azóta új szerelemre talált és a szintén zenész A$AP Rockyval már egy ideje boldog párt alkotnak. Most pedig közös gyermekük is megszületett, amihez a világsztárok sorra gratuláltak, köztük Chris Brown is. A rapper Instagramra töltött fel egy történetet, amiben őszintének tűnő elismerését fejezte ki:

„Congratulations”

Már azt is lehet tudni, hogy a kisbaba fiú lett és Rihanna teljes egészségnek örvend.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!