Chris Evans és Selena Gomez egy párt alkotnak? - ifaktor

Az utóbbi időben ellepték a Tiktokot és a Twittert, azok a pletykák miszerint Chris Evans és Selena Gomez egy ideje egy párt alkotnak. A szemfüles rajongók több állítólagos egybeesést is észrevettek a két híresség mindennapjai között.A pletykák akkor kezdtek el komolyabbra fordulni, amikor október elején Selena Gomezt és Chris Evans ugyanabból a stúdióból látták távozni. Továbbá nemsokkal később ugyanakkor, ugyanabban az étteremben is ebédeltek. Egyébként Selena egy 2015-ös interjúban azt vallotta, hogy nagyon is az esete a Marvell színész.

Bár Chris Evans sok nő szívét rabolta el csupán egy mosolyával, a rajongók örülnének, ha a hír igaz lenne. Hiszen Selena Gomeznek rengeteg imádója van, akik hatalmas szívéről ismerik az énekesnőt, így bíznak benne, hogyha valaki, ő biztosan nem fogja megbántani a színészt. Továbbá Chris Evanst –ha a randizgatásukról szóló hírek igazak–, a legszerencsésebb embernek nevezik.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Friss

A Halloween koronázatlan királynője - Heidi Klum 6 legőrültebb jelmeze

Heidi Klum mindig is odavolt a halloweenért. Emlékezetes jelmezei nem csak kreatívok, ijesztőek, de eszméletlenül profik is voltak. Most elhoztuk a 6 legőrültebb jelmezeit.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!